Alle Kategorier

Det er med stor entusiasme jeg vil anbefale Benson og teamet på Topsion Packaging. De har blitt uvurderlige emballasjepartnere for mange av våre nøkkelferdige kosmetikkprogrammer. De tilbyr førsteklasses kvalitet, service og er en verdsatt partner. Candice som vår prosjektdirektør starter hvert prosjekt med en "kan-gjøre"-holdning og jobber alle vinkler for å tilfredsstille våre forespørsler. Vi lener oss på hennes kunnskap og veiledning og vet at kvaliteten på produktene deres imponerer til enhver tid. Deres fantastiske priser, raske behandling og oppmerksomhet på detaljer er uovertruffen, og jeg vil anbefale dem som en verdsatt Supply Chain-leverandør uten å nøle.

Barbara G. Weg Director Global Sourcing and Procurement Classic Cosmetics Inc.

Kan jeg begynne med å si "utrolig!" Jeg vil gjerne takke deg for alt det harde arbeidet og tålmodigheten fra deg og Topsion Packaging-teamet! I løpet av de siste 5+ årene har vi virkelig presset på for primær og sekundær emballasje som er vakker og luksuriøs, du og Topsion-teamet ditt slutter aldri å forbløffe! Å hoppe gjennom de mange bøylene våre, holder oss alltid i tide og på budsjett! Jeg er stolt over å si at våre Hero-produkter er produsert av Topsion!

Dyan Spigner Founder of PASEO packaging

"Hele Topsion Packaging-teamet er FANTASTISK å jobbe med! De går konsekvent utover fra prosjektstart til slutt, gang på gang. Deres uansett hva det krever tilnærming, ekstraordinære oppmerksomhet på detaljer og absolutt dedikasjon til kvalitet gjør dem til en uvurderlig SAMBOER."

John Beard Founder of G2

"Thank you, Hernandez!
Great news, customer LOVED your samples better than any other competitor. You guys did a great job!"

Dustin Founder of Allen Elva Packaging

ABSOLUTELY AMAZING!!!!!Everything looks incredible!
Thanks for your team FAST, RESPONSIVE and very willing to work with all of our needs throughoutthe whole development process.

Audrey Hiraki Off Base

Topsion-teamet er alltid veldig hjelpsomme, proaktive, høflige og punktlige med alle prosjektene vi har jobbet sammen tidligere. Produktdisplaymodulene og emballasjen leveres alltid i topp kvalitet, vil absolutt anbefale til alle i bransjen. Glad for å jobbe med teamet og ser frem til å ha flere spennende prosjekter sammen med STAR-teamet fra Topsion!”.

Benjamin Tan APAC Markeds- og kommunikasjonssjef Harman International